Yodeyma Parfums

De Yodeyma parfums zijn gebaseerd op grote merken en hun parfums.

Yodeyma parfums zijn eau de parfum, dus geen eau de toilette en behouden hun geur zeer lang.

 

Uit persoonlijke ervaring kan ik zeggen dat de Yodeyma parfums vaak zelfs langer ruiken dan de merkgeuren.  (Hoe sneller de geur vervliegt, hoe meer je spuit en je dus eerder genoodzaakt bent nieuwe parfum te kopen)

Zowel mijn man als ik hadden voorheen altijd originele geuren. Hiervan heeft Yodeyma ook verschillende in het assortiment, en hebben wij natuurlijk beide parfums (merk vs Yodeyma, van diverse geuren) uitgebreid getest.

Wij waren echt enorm verbaasd, zonder gein, geen verkooppraatje.

Originele geuren kopen wij zelfs niet eens meer.

 

De Yodeyma parfums zijn zeer hoogwaardige geuren, echter in een simpel flesje en zonder merknaam. Hetgeen je voor betaalt bij de grote merken. 

Hierdoor betaal je ook maar in het geval van bv Boreal of Linet €29,99 voor 100ml ipv €235 voor 7oml en €245 voor 75ml.

 

Betaal niet onnodig veel geld voor een geurtje en probeer eens de Yodeyma parfums.

Honderden klanten van ons gingen u al voor.

Ze zijn ALLEMAAL fan en kopen met grote regelmaat nieuwe parfums. Waarom? Omdat het een fractie van de originele prijs kost en je je ‘dure’ parfum ook naar het werk kunt dragen bv. Dus niet alleen op zondag :-)

 

Helaas mogen wij de namen niet publiceren (dat valt onder inbreuk op merkrecht en kost handen vol geld, trust me I know)

Wil je dus weten welke geuren er allemaal in het Yodeyma assortiment zitten?

Neem even contact op via het contactformulier of stuur even een appje naar 0640468873 dan stuur ik de lijst gelijk door. 

 

Krijg je geen spijt van !!!

Ook ideaal om als cadeautje te geven, want wie houdt nou niet van parfums krijgen.

 

Geuren beschikbaar in 15ml, 50ml en 100ml (100ml niet alle geuren standaard op voorraad, kunnen wel besteld worden en dan worden ze binnen 3 werkdagen geleverd)